Téléchager l'app

La claque
du moment

Bakermat

Vanuit Utrecht blijft de Nederlander Lodewijk Fluttert aka Bakermat de wereld van de electro imponeren.

The Dizzy Brains

The Dizzy Brain is een garagerockband die zich zoals velen liet inspireren door The Sonics. Die vind je overal ter wereld in grote getalen behalve op Madagascar, het thuisland van deze band en één van de armste en meest corrupte landen ter wereld.

Odezenne

“Odezenne”, oorspronkelijk “O2ZEN” werd opgericht door Alix Caillet en Mattia Lucchini toen ze nog op de schoolbanken zaten en zich lieten inspireren door verschillende muzikale stijlen als rap, slam, rock en elektro.

Calypso Rose

Op de gezegende leeftijd van 77 is Martha Lewis aka Calypso Rose ontegensprekelijk de koningin van de Antilliaanse calypso. Een excentrieke performer die haar visie op de wereld en het dagelijkse leven in de Caraïben in een melodielijn gooit.

Deluxe

Zes vrienden in gekke kostuums en een snor als handelsmerk. In slechts vier jaar tijd is de groep erin geslaagd haar identiteit vast te leggen op een podium: funk, hip-hop, elektro,…bij Deluxe passeren alle stijlen de revue!

Too Many Zooz

Rechtstreeks uit de New Yorkse underground, waar ze Union Square tot hun podium maakte. Recentelijk kregen ze ook voet aan wal in Europa. Met Matt Doe op trompet, Leo P op saxofoon en King Of Sludges als percussionist brengt het trio een mix aan genres. Hun muziekstijl, “Brass House” genoemd, is een fusion van jazz, hip-hop, soul, funk en house.

Ana Tijoux

Ana Tijoux is één van s ’werelds meest gerespecteerde MC’s en wordt door de internationale pers wel eens de Latijns-Amerikaanse Lauryn Hill genoemd.

Ontdekken