Toegang tot Esperanzah!

Met het openbaar vervoer

Met de trein: ga je met de trein naar Esperanzah? Dan maak je de juiste keuze!

De festivalsite en camping liggen op amper 15 min. wandelafstand van het station Floreffe.

Vanaf vrijdag 29 juli kan je uitsluitend online via detrein.be/esperanzah een e-treinbiljet Esperanzah kopen.

Dit biljet geeft je een korting van 50 % en omvat 1 heen- en 1 terugreis met de trein in 2de klas van je Belgische vertrekstation (*) naar het station FLOREFFE. Je kan de datum van de heen- en van de terugreis kiezen binnen de periode van donderdag 4 t.e.m. maandag 8 augustus 2016.

NMBS zal extra capaciteit voorzien in functie van de openingsuren van de camping / het festival (op donderdag 4 en maandag 8 augustus).

Met de handige reisplanner vind je makkelijk de dienstregeling van alle treinen terug op detrein.be of op de NMBS-app die je gratis downloadt via de App Store / Google Play Store / Windows Store

Er worden extra controles van de vervoerbewijzen voorzien (in de treinen en toegangscontrole in station Floreffe op maandag 08/08/2016). Koop dus zeker je e-treinbiljet Esperanzah op voorhand!

Raadpleeg detrein.be/esperanzah voor alle info en voorwaarden.

(*) Vertrek je vanuit station Brussels Airport - Zaventem naar Esperanzah dan wordt de Diabolotoeslag voor de heen-en-terugreis automatisch bijgerekend, zodat deze in de totaalprijs van het e-treinbiljet zit.

Met de bus: vanuit het station van Namen (± 20 min): lijn 10 richting Châtelineau, halte Floreffe, Place communale. Dienstregeling op www.infotec.be, of bel naar +32 (0) 81 25 35 55.

Met de fiets – Te voet

Overdag gratis bewaakte parking beschikbaar.

Carpooling & Met de auto

Op 10 km van Namen, 30 km van Charleroi en 60 km van Brussel via de A1.

Met de auto: E42 – afrit 12 richting Malonne – Floreffe.

Parking: in Floreffe worden de buitenste stroken van de RN90 afgesloten voor het verkeer en voorbehouden voor het parkeren van voertuigen.