Verblijf

Twee campings, Twee sferen !

De feestelijke camping (aan de rand van de Samber): een ideale plek om uit te rusten en voor de nachtraven om het feest verder te zetten. Men vindt er een verzamelpunt met infomatie, een medisch hulppunt om de eerste zorgen toe te dienen, een bistro, een afvalpunt, douches, toiletten, drinkbaar water. We voorzien ook een free podium met de oproep aan de festivalgangers om hun instrumenten mee te nemen en hun eigen artistieke talenten te laten horen. Sfeer en goedgeluimdheid in een magisch kader. Een groep begeleiders staat 24/24u klaar om de festivalgangers op te vangen en te zorgen dat iedereen een aangename tijd beleefd.

Ambiance - 02082015 -101107 Julien Peeters - copie  14807489036_ab54dc41bc_h

De rustige « familiecamping » bevindt zich in het hoger gelegen gedeelte van Floreffe.

Oxfam organiseert « Een evenwichtig en biologisch ontbijt met lokale producten ». Dit op zaterdag en zondag op de beide campings tussen 9u en 12u30.

Oxfam - 02082015 -094719 Julien Peeters

Nog dit jaar bieden de CSC jongeren de festivalgangers een originele service aan: Zij bereiden voor u uw maaltijd. Het “Cooking Island” vindt u tegenover de bar op de camping Samber. De CSC jongeren verwelkomen u van 11u tot tot 14u30 en van 18u tot 21u30 met een barbecue en een microgolfoven gedurende het festival. Een originele manier om u op de hoogte te brengen van de projecten van CSC-jongeren. Kom dat zien!

Camping cars

De zone camping-cars is helemaal uitverkocht.

Reglement

Vergeet niet een kijkje te nemen in het reglement voor ieders welbevinden en de veiligheid.
Wij nodigen u uit om het reglement (zie franstalige versie) aandacht te lezen

ER IS EEN STRIKT VERBOD OP:

  • Spuitbussen (deodorants, lak, scheerschuim, etc..), barbecues, fakkels, vuur, brandbaar jongleermateriaal, gasbranders,etc…enkel gasbranders voor campings die aan de voorschriften voldoen zijn toegestaan.
  • eeIjzeren en glazen recepiënten(flessen, potten, bokalen, bierbakken. U mag de inhoud oevergieten in plastieke flessen.